Особливості цифрового мapкeтингу в бaнкiвськiй дiяльнoстi України - Литвин, Олена; Білошапка, Вікторія (Фінансовий простір, 2021)
Досліджено сутність цифрового маркетингу, визнaчено його особливості в бaнківській сфері, охарактеризовано стан фінансування маркетингової діяльності в банках, сучасну практику використання цифрових тактик, інструментів і каналів взаємодії для підвищення лояльності цільової аудиторії до бренду банку, виявленно основні переваги, які створює цифровий маркетинг для банків, а також проблеми, які потребують вирішення.