Використання інформаційних технологій і систем в обліку та управлінні економічною безпекою підприємств в умовах діджиталізації - Гнедіна, Катерина; Нагорний, Павло (Фінансовий простір, 2020)
У статті досліджено особливості впровадження та використання інформаційних технологій і систем для ведення обліку та управління економічною безпекою підприємств. Особливу увагу приділено висвітленню ключових аспектів використання програмного забезпечення ERP-класу. Розглянуто переваги та недоліки використання найбільш поширених зарубіжних та вітчизняних інформаційних систем, а також можливості застосування хмарних технологій в обліку та управлінні підприємствами. Визначено перспективи використання українських інформаційних систем для автоматизації ведення бухгалтерського обліку та управління економічної безпекою підприємств в умовах діджиталізації.