Методологічні аспекти побудови системи економічної безпеки формування інвестиційного потенціалу аграрного підприємства - Боровік, Любов (Фінансовий простір, 2020)
У статті розглянуті питання методології побудови економічної безпеки формування інвестиційного потенціалу аграрного підприємства. Визначено принципи системи економічної безпеки формування інвестиційного потенціалу аграрного підприємства, яка повинна бути скерованою на досягнення як короткострокових, так і середньо та довгострокових цілей.