Інвестування в культуру як фактор розвитку людського капіталу та економічного зростання країни - Копил, Олена (Фінансовий простір, 2020)
У статті розглянуто основні підходи до визначення поняття «інвестиції в людський капітал». Дано власне визначення поняттю «інвестиції в людський капітал». Досліджено основні види інвестицій в людський капітал. Встановлено, що інвестування в культуру є фактором розвитку людського капіталу та економічного зростання країни.