Модернизация концепции налоговой политики Республики Узбекистан - Зайналов, Дж.Р.; Алиева, Сюзанна (Фінансовий простір, 2020)
Стаття присвячена дослідженню реалізації податкових реформ в Республіці Узбекистан в рамках Концепції вдосконалення податкової політики, аналізуються окремі аспекти її реалізації, а також ефективність упровадження положень Податкового Кодексу РУз в новій редакції. Розроблено рекомендації щодо поліпшення податкової системи.