Маркетингове управління закладом вищої освіти - Чайка, Інна (Фінансовий простір, 2020)
Стаття присвячена питанню розробки механізму маркетингового управління закладом вищої освіти (ЗВО), який би узгодив внутрішні взаємозв’язки такого підприємства як системи, а також його зв’язки з зовнішнім (мікро- і макро-) середовищем. У статті подано авторське визначення терміну «механізм маркетингового управління», розроблено структуру механізму маркетингового управління ЗВО та подано алгоритм його формування.