Удосконалення стратегічного управління підприємством - Ковальчук, Вероніка; Шопіна, Анна; Пономарьова, Аліна (Фінансовий простір, 2020)
У статті проаналізовано ділову активність підприємства та необхідність розроблення стратегічного напряму розвитку підприємства. Систематизовано методи стратегічного управління та інструменти їх реалізації. Зазначено пріоритетність збалансованого управління у підвищенні керованості підприємством