Фінансові аспекти страхування туристів в умовах глобалізації економіки - Зайналов, Дж.Р.; Алієва, Сюзанна; Хусанова, Д.Ш. (Фінансовий простір, 2020)
Стаття присвячена факторному аналізу діючої системи страхового захисту туристів, що прибувають в Узбекистан. Розглянуто і доведено специфіку страхових послуг в сфері туризму, що здатна утворити багатогранну і багаторівневу систему страхування туризму. Крім того, визначено вплив страхових послуг на розвиток, а також їх взаємозв’язок.