Податкова політика в світлі реалізації стратегії дій Республіки Узбекистан в 2017-2021 роках - Зайналов, Дж.Р.; Алієва, Сюзанна (Фінансовий простір, 2020)
Стаття присвячена аналізу та оцінці системи податкових пільг і санкцій, що застосовуються в Узбекистані. Показана дінаміка і вплив зміни податкових ставок на доходи державного бюджету. Особливу, найбільш значущу увагу приділено оцінці та аналізу фінансових санкцій, які діють в Республіці Узбекистан, а так же їх впливу на податкову політику держави, спрямовану на вдосконалення податкових відносин.