Моніторинг формування зовнішнього державного боргу України - Сидор, Ірина; Петрушка, Олена (Фінансовий простір, 2019)
У статті розглянуто особливості формування зовнішньої заборгованості держави, вказано на причини її зростання; здійснено моніторинг сучасного стану зовнішнього державного боргу України. Визначено напрями неефективного використання зовнішніх запозичень та намічено комплекс заходів щодо удосконалення боргової політики в Україні.