«Occupy Wall Street»: фінансова криза, банки та проблема суспільної згоди - Анісімов, В’ячеслав (Фінансовий простір)
Проаналізовано появу новітньої тенденції соціального протесту, спрямованої проти банків у країнах Заходу. Виявлено стадії розвитку протестного руху, його наслідки та можливості розв’язання ситуації. Привернуто увагу до необхідності вивчення західного досвіду для України.