Формування інвестиційної програми регіонального розвитку аграрного сектору - Танклевська, Наталія; Олійник, Віктор (Фінансовий простір, 2019)
У статті проаналізовано значення та роль інвестиційної політики регіону та інвестиційних програм. Було досліджено методологію розробки інвестиційної програми розвитку аграрної сфери регіону. Запропонована система елементів регіональної інвестиційної програми в аграрному секторі економіки.