Інноваційний та фінансовий ресурсний потенціал аграрних підприємств - Ковтун, Валентина (Фінансовий простір, 2019)
Для ефективного функціонування і забезпечення конкурентоспроможності аграрних підприємств необхідно якісно розвивати матеріально-технічні, структур-но-функціональні, соціально-трудові та інші елементи потенціалу. Головне місце в цьому належить оцінці та ефективному використанню саме інноваційному та фінансовому ресурсного потенціалу аграрного підприємства як основи для успішного розвитку системи.