Особливості страхової діяльності та їх вплив на систему обліку - Лаврова, Олена (Фінансовий простір, 2015)
У статті розглянуто специфічні особливості страхової діяльності, що зумовлюють виникнення особливих об’єктів обліку та показників фінансової звітності; обґрунтовано їх доцільність, суттєвість та необхідність розкриття.