Процесний підхід до управління як передумова підвищення конкурентоспроможності промислового підприємства - Іващенко, Алла (Фінансовий простір, 2015)
У статті досліджено питання впливу застосування процесного підходу до управління підприємством на рівень його конкурентоспроможності.Обґрунтовано необхідність впровадження процесного підходу до організації виробництва та управління діяльністю підприємства, що дозволяє оптимізувати систему його загального корпоративного управління, зробити її прозорою для керівництва і здатною гнучко реагувати на зміни зовнішнього середовища, що, у свою чергу, призведе до вдосконалення виробництва та більш ефективного використання матеріальних, фінансових та кадрових ресурсів підприємства.