Виявлення та запобігання загроз кадровій безпеці - Маренич, Анатолій; Мехеда, Наталія (Фінансовий простір, 2011)
Висвітлюються причини виникнення загроз кадровій безпеці як складової економічної безпеки, узагальнено рекомендації для мінімізації негативних наслідків впливу персоналу на рівень кадрової безпеки організації.