Тенденції інноваційного розвитку львівського регіону в контексті забезпечення енергоефективного функціонування його економіки - Вознюк, Микола (Фінансовий простір, 2015)
У статті досліджено суть та необхідність розвитку інноваційного потенціалу регіону. Охарактеризовано структурні складові інноваційного потенціалу регіону: науково-технічний потенціал; маркетингова складова; інноваційна культура. Проведено аналіз показників Львівської області щодо інноваційної активності підприємств; впровадження інновацій; джерел їх фінансування; обсягу реалізації інноваційної продукції; науково-дослідної діяльності; структури науково-дослідних робіт; витрат на фінансування науково-технічної діяльності. Сформовано матрицю SWOT-аналізу інноваційного потенціалу Львівської області у сфері енергозбереження в розрізі його складових.