Інвестування аграрного сектора – передумова гарантування екологічної безпеки держави - Вишневська, Ольга; Шевченко, Ірина (Фінансовий простір, 2015)
У статті розглянуто теоретичні засади та складові екологічної безпеки. Досліджено рівень природно-техногенної та екологічної безпеки регіонів України. Проаналізовано рівень інвестицій в аграрний сектор економіки та питома вага галузі у формуванні ВВП. Визначено роль та основні передумови інвестування в аграрний сектор економіки