Теорія корупції в клептократичній економіці - Пустовійт, Роберт (Фінансовий простір, 2015)
Досліджено сутність корупції, як фундаментального чинника клептократичної економіки. Проаналізовано теоретичні моделі корупційної поведінки на підґрунті теоретичних концепцій монополістичного та олігополістичного ринків. Визначено фактори корупційного впливу на функціонування економічного устрою клептократичного типу.