Побудова багатофакторної моделі залежності обсягів бюджетних правопорушень - Старух, Анна (Фінансовий простір, 2015)
У статті здійснено розрахунок та побудова багатофакторної регресійної моделі залежності обсягів бюджетних правопорушень та неефективного використання бюджетних коштів від факторів впливу. Також здійснено прогноз обсягів бюджетних правопорушень на наступний період. На основі отриманих результатів дослідження зроблені висновки та пропозиції.