Інтелектуальні драйвери адаптації сучасних підприємств в умовах «Індустрії 4.0» - Сагайдак, Михайло; Криворучкина, Олена (Фінансовий простір, 2018)
Визначено принципові зміни бізнес-середовища під впливом ключових трендів «Індустрії 4.0». Актуалізовано основні інтелектуальні драйвери адаптації підприємств і прогнозну трансформацію їхньої ієрархічності. Структуровано ключові компетенції персоналу. Встановлено їхній взаємозв’язок із забезпеченням адаптації підприємств до умов Четвертої промислової революції. Обґрунтовано пріоритетні напрями розвитку компетенцій майбутнього.