Науково-практичні підходи до побудови системи управління кредитним ризиком банку - Васильєва, Наталія (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено інструментальну базу управління кредитним ризиком. Виділено концептуальний підхід до моделювання системи управління кредитним ризиком банку і на цій основі представлено структуру такої системи управління. Доведено необхідність інтегрування системи управління кредитним ризиком банку у процес системи ризик-менеджменту для опрацювання значного масиву інформації, оптимізації роботи структурних підрозділів банку, збільшення трудового потенціалу та якості поінформованості