Передумови, еволюція і тенденції розвитку інтернет-спільнот на сучасному етапі - Федушко, Соломія; Лукашенко, Тетяна; Храбуст, Софія (Фінансовий простір, 2018)
Розглянуто питання щодо сутності та передумов створення інтернет-спільнот, етапів їх розвитку, переваг в організації різного роду суспільних взаємодій, запобігання поширенню негативної інформації в соціальних мережах.