Державна політика цифровізації економіки України - Криниця, Сергій (Фінансовий простір, 2018)
Присвячено дослідженню необхідності та ролі держави у трансформаційних про цесах цифровізації української економіки і суспільства. Установлено основні «провали» ринку на шляху цифровізації економіки, зокрема цифровий розрив, і визначено основні напрями державної політики на шляху становлення цифрової економіки.