Особливості діяльності кредитних спілок та їх місце у фінансово-кредитній системі - Шинкаренко, Ольга; Шведенко, Оксана (Фінансовий простір, 2015)
В статті розглянуто особливості функціонування кредитних спілок на ринку фінансових послуг. Розкрито важливість значення кредитних спілок у загальному розвитку системи небанківських фінансових установ. Проаналізовано основні показники діяльності кредитних спілок.