Особливості формування звітності кредитних спілок - Гончаренко, Олена; Дземішкевич, Ігор (Фінансовий простір, 2011)
У статті розкрито особливості формування звітності кредитних спілок і внесено аргументовані пропозиції щодо вдосконалення зазначеного процесу. Проведено порівняння законодавчих актів пострадянських країн стосовно досліджуваного питання. При цьому обґрунтовано застосування кредитними спілками міжнародних стандартів з метою гармонізації та уніфікації обліку і звітності.