Умови і тенденції розвитку вітчизняних пивоварних підприємств - Осокіна, Алла; Никифорчин, Мар’яна (Фінансовий простір, 2018)
Представлено результати ретроспективного аналізу діяльності вітчизняних пивоварних підприємств. Здійснено діагностику факторів макро- та мезосередовища. Визначено загрози і можливості їх функціонування та розвитку, які систематизовано в матриці стейкхолдерського аналізу.