Стан i перспективи розвитку криптовалюти у світі - Штепенко, Катерина; Миргородська, Альона (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено сутність і зміст криптовалюти як особливого виду електронних грошей. Розглянуто види найпопулярніших криптовлют та їхній курс. Охарактеризований процес розвитку електронних грошей (криптовалют). Зазначено перспективи подальшого розвитку криптовалют.