Логістичні засади забезпечення конкурентоспроможності підприємств сільського господарства - Ржепішевська, Віта; Клочко, Наталія (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено теоретичні аспекти логістики сільського господарства. Узагальнено фактори і складові конкурентоспроможності. Виділено логістику як окрему складову конкурентоспроможності підприємств сільського господарства. Визначено логістичний вплив на забезпечення конкурентоспроможності сільськогосподарського підприємства за рівнями, об’єктами і критеріями. Запропоновано вимоги до впровадження засад логістики, дотримання яких сприятиме підвищенню ефективності діяльності сільськогосподарського підприємства і, як наслідок, його конкурентоспроможності.