Валютне регулювання в умовах сьогодення - Бартош, Ольга (Фінансовий простір, 2018)
Висвітлено основні питання валютного регулювання з огляду на проект закону України про валюту. Описано зміст основних принципів валютного регулювання. Визначено об’єкти, форми та інструменти валютного регулювання.