Аналіз факторів розвитку фондового ринку - Чернова, Ольга; Попко, Вікторія (Фінансовий простір, 2018)
Висвітлено сутність фондового ринку з позиції різних дослідників. За допомогою методу аналізу ієрархій Томаса Сааті виокремлено, проаналізовано та систематизовано фактори, що впливають на стан розвитку фондового ринку. В результаті було отримано Модель ієрархії факторів впливу на фондовий ринок.