Управління витратами підприємства з використанням системи «ощадливого виробництва» - Третяк, Наталя (Фінансовий простір, 2018)
Розглянуто процес управління витратами підприємства шляхом імплементації системи ощадливого виробництва. Визначено основні втрати виробництва, їхні наслідки та запропоновані шляхи щодо їхнього усунення.