Методологія формування ланцюгів постачанняв умовах просторової пов’язанності регіональних відносин - Таньков, Костянтин; Степчук, Оксана (Фінансовий простір, 2018)
Розглядаються вихідні положення формування регіональних ланцюгів постачання в умовах просторової пов’язаності відносин, як властивості економічного розвитку регіону. Показано, що така пов’язаність – це вимірюваний рівень інтен сивності всіх видів регіональної взаємодії елементів регіону, які стосуються формування ланцюга постачання. Представлено принципову схему типології економічного простору взаємоузгодженого формування територіальних організаційно-виробничих структур і регіональних ланцюгів постачання.