Стратегії розвитку аграрних підприємств з іноземними інвестиціями - Петренко, Вікторія; Карнаушенко, Алла (Фінансовий простір, 2018)
Проаналізовано наявні підходи до розроблення стратегії розвитку аграрних підприємств з іноземними інвестиціями. Відображено класифікацію та систематизацію інвестиційних стратегій, їх спрямованість та галузева діяльність, що дозволяє їм досягати й використовувати ефект синергізму. Розглянуто переваги і недоліки інвестування аграрних підприємств в Україні за допомогою SWOT-аналізу.