Особливості застосування інфляційного таргетування, як режиму монетарної політики центрального банку - Мірошник, Олексій (Фінансовий простір, 2015)
В статті проаналізовано основні особливості застосування інфляційного таргетування, виділено позитивні та негативні риси застосування означеного режиму та особливості його впровадження.