Концептуальні основи формування системи управління конкурентоспроможності банківських послуг - Мінченко, Марія (Фінансовий простір, 2015)
У статті досліджено концеп ту альні основи управління конкурентоспроможністю банківських послуг: з точки зору структурного та процесного підходу, побудовано систему управління конкурентоспроможністю банківських послуг та визначено її складові.