Економічна стратегія та фактори конкурентоспроможності підприємства - Шпильова, Віра (Фінансовий простір, 2017)
Розглянуто фактори впливу на конкурентоспроможність підприємства, форми і методи стратегічної дії на розвиток конкурентоспроможності підприємства, форми взаємодії держави і недержавних суб’єктів економіки та запропоновано альтернативні шляхи реалізації стратегічної дії на економіку підприємства.