Управління операційними ризиками - Тіщенко, Євген (Фінансовий простір, 2017)
Досліджено сутність і форми прояву операційних ризиків у банку й охарактеризовано їх як можливість виникнення збитків у результаті помилок співробітників, недосконалої організації бізнес-процесів та інформаційно-технологічних систем, неналежного внутрішнього контролю і впливу зовнішніх факторів. Проведено аналіз принципів належного управління операційним ризиком, охарактеризовано їхній основний зміст і умови реалізації.