Інвестиційна привабливість підприємств машинобудівної галузі - Буркова, Людмила (Фінансовий простір, 2017)
Досліджено сучасні проблеми становлення інвестиційної привабливості вітчизняних підприємств машинобудівної галузі. З’ясовано, що на сьогодні більшість з них мають тяжкий ступінь важкості їхньої фінансової кризи, високу ймовірність входження в процедуру банкрутства і середню ймовірність їх ліквідації. Розроблено методику визначення доцільності здійснення інвестицій у розвиток підприємств машинобудівної галузі, які знаходиться у стані банкрутства.