Статистичний аналіз ефективності правового регулювання на прикладі спеціальних податкових режимів - Чернявська, Любов (Фінансовий простір, 2017)
У статті на основі статистичного аналізу проведено аналіз ефективностіправового регулювання діяльності спеціальних(вільних) економічних зон в Україні. Автор робить висновок про те, що саме недоліки законодавства, що сприяли вчиненню суб’єктами різноманітних податкових та митних правопорушень, а також невиважене та мало прогнозоване внесення змін до законодавчих актів щодо С(В)ЕЗ стало причиною їх занепаду в Україні.