Формування та позиціонування бренду «України» у світовому просторі - Кукса, Валентина (Фінансовий простір, 2017)
У статті досліджено стану формування бренду «Україна» та виявлення проблем просування його у світовому просторі. Проаналізовано рейтинг найдорожчих брендів країн та вітчизняних брендів. Визначено перешкоди на шляху ефективного просування національного бренду «Україна» та запропоновано заходи, щодо їх вирішення.