Major Challenges In Application Of Projects Management Practices In Ukrainian Banks - Kochuma, Inna (Фінансовий простір, 2017)
У статті досліджено теоретичні та практичні засади проектного менеджменту, його використання у вітчизняному банківництві; систематизовано підходи до його застосування в банківських установах та обгрунтовано практичні рекомендації щодо вдосконалення системи управління проектами в банках.