Законодавчі зміни у регулюванні податку на нерухоме майно - Громова, Анастасія; Козак, Ірина (Фінансовий простір, 2017)
У статті досліджено законодавчі зміни у регулюванні податку на нерухоме майно. Здійснено аналіз надходжень податку на нерухоме майно до місцевих бюджетів. Досліджено вплив законодавчих змін на функціонування податку на нерухоме майно.