Визначення сутності та факторів впливу на платоспроможність страхової компанії - Ачкасова, Світлана; Мардоян, Єрануі (Фінансовий простір, 2017)
У статті обґрунтовано теоретичні аспекти визначення сутності платоспроможності страхової компанії. Визначено, що поза увагою дослідників залишають питання участі перестраховиків у процесі виконання зобов’язань перед клієнтами страхових компаній. Наведено узагальнене визначення платоспроможності страхової компанії.