Трудова міграція: сутність, рушійні сили, роль у розвитку економіки та фінансів країни - Кабай, Вікторія (Фінансовий простір, 2017)
Висвітлено сутність поняття «трудова міграція» з урахуванням її мотиваційного підґрунтя. Визначено ключові рушійні сили, які змушують працівників мігрувати. Розкрито роль трудової міграції у розвитку економіки та фінансів країни через призму руху фінансових потоків.