Сценарний підхід до забезпечення досягнення економічних результатів діяльності машинобудівних підприємств України - Цемашко, Юлія (Фінансовий простір, 2017)
У статті аргументовано доцільність використання сценарного підходу для забезпечення досягнення економічних результатів діяльності вітчизняних машинобудівних підприємств, які мають стати локомотивом розвитку та економічного зростання економіки України у довгостроковій перспективі. Наведено результати аналізу стану та тенденцій розвитку вітчизняних машинобудівних підприємств, що дозволило спрогнозувати майбутні перспективи в рамках сценарного підходу та проаналізувати імплементацію даного підходу в практику вітчизняних машинобудівних підприємств.