Фінансування соціальних проектів для людей з особливими потребами в Україні та Польщі - Філімонова, Олена; Шинкарюк, Аліна (Фінансовий простір, 2017)
Дослідження окреслює проблему обмеженості та недостатності фінансування соціальних проектів для людей з особливими потребами. Охарактеризовано джерела та інструменти фінансування соціальних проектів в Польщі та здійснено аналіз кількості джерел та частоти їх застосування, механізмів їх використання; досліджено структуру фінансування зазначених проектів. Здійснено порівняння джерел фінансування соціальних проектів в Україні та Польщі. Надано рекомендації імплементувати польський досвід фінансування соціальних проектів для людей з особливими потребам.