Внутрішній аудит у страхових компаніях - Лютова, Ганна; Лаврова, Олена (Фінансовий простір, 2017)
в статті розкрито основні підходи до процесу формування служби внутрішнього аудиту в страхових компаніях. Авторами обґрунтовано систему організації служби внутрішнього аудиту. В результаті дослідження сформульовано функціональні особливості служби внутрішнього аудиту страховиків.