Управління змінами в муніципальній діяльності України - Кухленко, Олег; Гончарова, Ганна; Кирилко, Наталія (Фінансовий простір, 2017)
У статті проведено теоретичне дослідження сутності та характерних ознак управління змінами, що виникають в результаті розвитку муніципальної діяльності. Розглянуто модель успішного управління організаційними змінами та розподіл повноважень управління змінами. Запропоновано рекомендації щодо розв’язання проблем управління змінами в муніципальній діяльності.