Сучасні підходи до стратегічного управління конкурентоспроможністю банку - Костогриз, Вікторія; Соколенко, Віталіна (Фінансовий простір, 2017)
У статті розкрито теоретико-методичні підходи до управління конкурентоспроможністю банку та досліджено підходи до визначення даної категорії. Запропоновано комплексну модель управління конкурентоспроможністю банку, що ґрунтується на комплексному вивченні особливостей функціонування і розвитку банківської установи в умовах конкурентного ринку та описано її етапи.